Taga PF-500

NETFILTER


Rengør el for at forbedre ydeevnen til dit audio-video system.

Elektricitetsnetværket i vores hjem eller på arbejdspladser udsættes for forskellige interferenser som f.eks. Elektromagnetisk interferens (EMI), der genereres af apparater, der er forbundet med det samme netværk (køleskabe, klimaanlæg, computere mv.). Disse interferenser produceres ikke kun i dit hus eller kontor, men i alle apparater i din bygning eller endda udenfor det og kan variere på tidspunktet for dagen eller ugen, når trafikken på det elektriske netværk ændres.


Tilbudspris 495 kr.

NormalPris 949 kr.

Alle disse forstyrrelser, kan komme ind i din vekselstrøm og forstyrre dit system.

Denne “beskidte” elektricitet kan have en negativ indvirkning på ydeevnen af ​​dit audio-video system.

TAGA Harmony power noise filter er en fantastisk måde at begrænse de negative lyde fra din elektricitet og at isolere dit system fra den forurenede strøm og har en funktion til at indikere den rigtige strømfase.

Takket være PF-500 vil du kunne nyde en bedre kvalitet af dit lyd- og videoudstyr.

Den forurenede elektricitet har også en negativ indvirkning på dit udstyrs interne kredsløb og strømforsyninger, og fordi PF-2000 fungerer som en buffer mellem stikkontakten og dit gear, vil det bidrage til at øge levetiden for de tilsluttede komponenter.

Aftagelig IEC-type strømledning giver mulighed for at opgradere dit system med et premium audiofile strømkabel til enhver tid.