Earthquake SUB-80

SUBWOOFER


Earthquake SUB80 er markedets value performance leder. Ingen anden sub giver så meget bas og punch til prisen. Alt overflødigt pjank er skåret væk og alle ressourcer koncentreret på det vigtigste, nemlig Bas – hårdtslående, detaljeret og i rigelige mængder.

Selv med en utrolig lav pris på 2395 kr. er SUB80 en subwoofer der er bygget rigtigt. Kraftige kvalitets komponenter er brugt fra ende til anden.

  • 150 watts Earthquake enhanced klasse AB forstærker, sikrer rigelig med effekt også til vedvarende hård drift
  • 2 tommer høj-temperaturs svingspole, garantere at selv hård brug håndteres uden problemer
  • Santoprene kantophæg på basenheden, i stedet for et billigt gummi ophæng er der brugt Santoprene hvilket giver lang slagængde og stor styrke.
  • 8 tommer Long-throw Earthquake basenhed med 48OZ høj densitets magnet, den kraftige magnet giver en høj elektromotorisk kobling der giver stor baskontrol og øget output.
  • Optimeret Flared basport øger det akustiske output fra subwooferen.
  • Downfiring konstrukion øger subwooferens output ved at bruge gulvet som akustisk forstærker

SUB80 er en kompakt og rationelt konstrueret subwoofer, der ikke går på kompromis med det vigtigste – lydkvaliteten. SUB80 har gennemslagskraft og kontrol selv ved hård og vedvarende drift. Den imponerende ydelse bliver komplementeret af en finish i sort ask der passer ind i ethvert interiør.

SUB80 fylder med lethed stuen med præcis musikalsk bas og tordnende lydeffekter. Med alsidige tilslutningsmuligheder er SUB80 kompatibel med alle højttalere.

Pris 2.395 kr.

Specifikationer

Earthquake SUB-80 SUBWOOFER

Pris 2.395 kr.