Earthquake MiniMe P8

SUBWOOFER

MiniMe er en elegant og ultra kompakt subwoofer med overlegen basgengivelse. Den kraftige klasse D forstærker koblet med det patenterede SLAPS system gør MiniMe i stand til at gengive lineært helt ned til 27 Hz. Denne kompakte subwoofer er det ideelle valg når der stilles store krav til design, placeringsvenlighed og kompromisløs ydelse.

Luksuriøs finish: MiniMe Sort er udført i dyb luksuriøs sort pianolak. Kabinettets finish er en proces i flere etaper, der begynder med gennemgribende grunding og slibning af kabinettets overflade. Dette er efterfulgt af flere lag sort lak med finslibning mellem lagene. Hvilket bliver afsluttet med en glat og dyb klarlak. Den elegante pianolak komplementerer det kompakte moderne design der på skulpturel vis tilføjer finesse og eksklusivitet til dit hjem. Som en unik feature fås MiniMe 8” også i moderne iPod ® hvid.

Pris 4.795 kr.

Kraftoverskud: MiniMe er udstyret med en overdimensioneret 640 watt klasse D forstærker. Den avancerede klasse D teknologi har en effektivitet på 90 % hvilket betyder at forstærkeren ikke bliver varm selv ved hård og vedvarende drift. Earthquake’s unikke klasse D konstruktion udmærker sig ved høj ydeevne og suveræn baskontrol. Selv det mest komplekse kildemateriale bliver gengivet artikuleret og præcist.

Slaglængde, dynamik og kontrol: Long-throw enheden i MiniMe omsætter effektivt kraft til handling. Den kraftige mekaniske konstruktion er resultat af gennemgribende overdimensionering af samtlige komponenter. Long-throw motorstrukturen muliggør ekstrem vandring, uden fysisk deformation eller nedsat reaktiv elektromagnetisk kobling. Den kraftige reaktive elektromagnetiske kobling sikrer at enheden forbliver kompressionsfri og derved ikke skal bremse sig selv mekanisk. Det intelligente design og solide kvalitet betyder at enheden altid er elektrisk kontrolleret af forstærkeren. Long-throw konstruktionen sætter enheden i stand til enorm vandring, hvilket resulterer i suveræn transientrespons og dynamik.

SLAPS – Patenteret overlegenhed: SLAPS er årsagen til forstærkerens høje ydelse kan omsættes til basformåen. SLAPS er et patenteret system der markant forøger subwooferens effektivitet og evne til ultra lavfrekvent gengivelse. SLAPS står for Symmetrically Loaded Audio Passive System (Symmetrisk ladet passivt lydsystem). Som navnet indikerer, er SLAPS opbygget symmetrisk hvilket udmærker den fra traditionelle passive enheder. SLAPS integrerer identiske komponenter i sit ophæng og konstruktion, dette garanterer at enheden bevæger sig ens i begge retninger. Den revolutionerende effektivitet og ydelse er resultatet af den pneumatiske kobling mellem SLAPS og long-throw enheden. SLAPS overvinder de begrænsninger kendt fra konventionelle lukkede og portede konstruktioner, der hindrer enhedens vandring. Den unikke konstruktion tillader long-throw enheden fri kompressionsløs vandring der resulterer i dyb, dynamisk og slagkraftig basgengivelse.

Specifikationer

Earthquake MiniMe P8 SUBWOOFER

Pris 4.795 kr.