SOtM sMS-200ultra

STREAMER

SOtM sMS-200 er en ny generation mini-netværksafspiller, med indbygget ‘Media Player Board’ udviklet over SOtMs egen teknologi.

sMS-200 er udstyret med et dedikeret ARM processor board udviklet udelukkende til audio formål, dette er bestemt ikke den samme type, som disse færdige processor boards der tilbydes på markedet, til en blændende lav pris, men uden den store lydkvalitet. Da de fleste producenter af audioprodukter anvender færdige kort, kæmpes der med unødvendige funktioner, som forringer lydkvaliteten. Dette er ikke tilfældet med sMS-200.

Pris 10.990 kr.
Pris 12.690 kr. (med Masterclock)

SMS-200ultra vil med brugen af ​​sCLK-EX forbedre din oplevelse ud over de sædvanlige lydbegrænsninger af traditionelle småkildeenheder.

Der er mulighed for at bruge master clock-stikket til at synkronisere sMS-200ultra med en ekstern masterclock, såsom et Rubidium clock.

SMS-200ultra er en digital afspiller, men fordi den er baseret på SOtMs dybe forståelse af analog teknologi, kan den defineres som en af ​​de få højtydende digitale lydenheder, der giver en helt utrolig analog lyd.

Med den nyeste teknologi, der leverer det nyligt tilpassede sCLK-clock til sMS-200, er sMS-200ultra født og vil imponere dig med virkelig smuk musik.

Se videoanmeldelse (på engelsk):

Reviews

Nogle links til anmelelser i pressen

Its effortless layering of the soundstage and honest presentation of artistic intent makes it something very special indeed.

Audiobacon

“Not only price-performance wise but in general, the SOtM sMS-200ultra turned out to be a terrific performer and a potent eye-opener.

Hi-Fi Knights

Specifikationer

SOtM sMS-200 STREAMER

Pris 10.990 kr.
Pris 12.690 kr. (med Masterclock)

 
 
 
Fås med opgraderet internt DC kabel.
Stranded copper: 1.145 kr.
Stranded silver: 1.345kr.
Kan også bestilles som 12V version, den kommer uden standard strømforsyning, og skal derfor bruges sammen med sPS-500.