SOtM sMS-200

STREAMER

SOtM sMS-200 er en ny generation mini-netværksafspiller, med indbygget ‘Media Player Board’ udviklet over SOtMs egen teknologi.

sMS-200 er udstyret med et dedikeret ARM processor board udviklet udelukkende til audio formål, dette er bestemt ikke den samme type, som disse færdige processor boards der tilbydes på markedet, til en blændende lav pris, men uden den store lydkvalitet. Da de fleste producenter af audioprodukter anvender færdige kort, kæmpes der med unødvendige funktioner, som forringer lydkvaliteten. Dette er ikke tilfældet med sMS-200.

Pris 3.990 kr.

SOtM har udviklet produktet, optimeret til lydgengivelse. For at komme af med alle unødvendige funktioner, er der i udviklingen fokuseret på høj lydkvalitet, til en rimelig pris.

sMS-200 er specielt designet til at give den bedste lydkvalitet, baseret på egne unikke akkumulerede erfaringer, med en uovertruffen funktionallitet til følge.

Der understøttes software som Roon, MPD, DLNA, SqueezeLite samt andre tilgængelige standarder. Musikfiler fra en ekstern USB-lagerenhed, netværks-delte mapper og streaming-tjenester er også tilgængelige. Desuden kan flere funktioner let tilføjes via software opgradering.

Den enkle og flotte Web GUI giver brugeren mulighed for at vælge den ønskede lydfunktion, opsætning og styre afspilning af musik filer via Apps på brugernes intelligente enheder.

sMS-200 er den eneste netværk spiller i prisklassen, der i den grad, leverer high fidelity og naturtro lyd.

Oplev sMS-200, og bliv overrasket!

Reviews

Nogle links til anmelelser i pressen

“…the best network audio adapter/streamer I’ve heard on my reference listening system …”

Audiobacon

“When it comes to sonic quality and the sMS-200’s ability to reproduce music, it’s a wonderful piece of equipment”

Audiophilestyle.com