SOtM sNH-10G

COMPUTERTILBEHØR


Der er få oplevelser så rig og smuk en tid som at lytte til musik med et lydsystem af god kvalitet. Hvis lyden af systemet er god nok, vil det være en meget behagelig nydelse.

For at nyde øjeblikket investerer mange audiofile en masse tid og penge i deres egne systemer. Og de forstår, at det kan blive en lang rejse, som kun er mulig med en passion for lyd.

Men vi spekulerer på, hvor mange audiofile der virkelig er tilfredse med lyden i deres system. Især med et netværkslydsystem vil du vide af din egen erfaring, at det ikke er særlig nemt at overkomme og løse al variation fra netværksforhold. Det forekommer også med et ultra avanceret system, primært på grund af den manglende teknologiske udvikling indtil videre. Især den fysiske netværkstransmissionsteknologi er det centrale punkt, der skal overvejes i dette emne.

Ikke alle de fysiske netværksforbindelser bruger de specielle teknikker, der er udviklet til lydtransmission, selvom der findes en række avancerede digitale lydenheder, og i sidste ende medfører det en mangel på musikalsk autenticitet, som ikke burde være tilfældet med avancerede lydenheder.

Priser:

sNH-10G standard: 6.990 kr.

sNH-10G med sCLK-EX installation: 13.125 kr.

sNH-10G med sCLK-EX installation og master clock input 14.875 kr.

Opgradering af kondensatorer til Evox: 875 kr.

Tilføjelse af eABS-200: 175 kr.

Udskiftning af intern kabling. (Kun mulig med clockudvidelse):

7N UPOCC kobber kabel: 615 kr.

7N UPOCC sølv kabel: 790 kr.

Så sNH-10G er nu tilgængelig, det er en netværksswitch udviklet til at overvinde for lav ydeevne i et netværksmiljø, og den er endelig i stand til at give dig en grundlæggende løsning i dit netværkslydsystem.

Indgangs- og udgangsterminalerne består af otte LAN-porte og to SFP-porte. Og der er også mulighed for at installere sCLK-EX og 10 MHz master clock-indgangsstikket for yderligere at maksimere lydkvaliteten. Med disse muligheder og højtydende netværkskabler, såsom dCBL-CAT7, vil dit netværkslydsystem være i stand til at præstere med mere realistiske teksturer, bredere lydbillede og eksplosiv dynamik uden at miste detaljerne.

Derudover understreger det smukt forarbejdede design musikkens skønhed med et luksuriøst aluminiumshus. Det demonstrerer forskellen fra konventionelle netværksprodukter i alle aspekter.

Uanset hvilket high-end lydsystem du har i øjeblikket, så oplev sNH-10G for at bevise, hvad den ultimative lyd kan være i dit netværkssystem.

Nøglefunktioner
Designet til high-end netværkslyd
Specielt designet Ethernet-støjfilter
Understøtter 10, 100, 1G ethernet
8 x RJ-45 porte
2 x SFP-porte
LED-indikator tænd/sluk funktion
sCLK-EX High End clockmodul (option)
10MHz master clock input (option)
Bredt udvalg af strømindgang (6,5V ~ 12V) (Vælges ved bestilling)