Taga PF-2000

NETFILTER


Rengør el for at forbedre ydeevnen til dit audio-video system.

Elektricitetsnetværket i vores hjem eller på arbejdspladser udsættes for forskellige interferenser som f.eks. Elektromagnetisk interferens (EMI), der genereres af apparater, der er forbundet med det samme netværk (køleskabe, klimaanlæg, computere mv.). Disse interferenser produceres ikke kun i dit hus eller kontor, men i alle apparater i din bygning eller endda udenfor det og kan variere på tidspunktet for dagen eller ugen, når trafikken på det elektriske netværk ændres.


Pris 2.549 kr.

Alle disse forstyrrelser, kan komme ind i din vekselstrøm og forstyrre dit system.

Denne “beskidte” elektricitet kan have en negativ indvirkning på ydeevnen af ​​dit audio-video system.

TAGA Harmony power noise filter er en fantastisk måde at begrænse de negative lyde fra din elektricitet og at isolere dit system fra den forurenede strøm og har en funktion til at indikere den rigtige strømfase.

Takket være PF-2000 vil du kunne nyde en bedre kvalitet af dit lyd- og videoudstyr.

Den forurenede elektricitet har også en negativ indvirkning på dit udstyrs interne kredsløb og strømforsyninger, og fordi PF-2000 fungerer som en buffer mellem stikkontakten og dit gear, vil det bidrage til at øge levetiden for de tilsluttede komponenter.

Spændingsmåleren på frontpanelet på PF-2000 hjælper med at kontrollere, om strømspændingen i stikkontakten er stabil.

Aftagelig IEC-type strømledning giver mulighed for at opgradere dit system med et premium audiofile strømkabel til enhver tid.

Hvad anmelderne siger

Reviews

“…neither limiting nor “muffling” the sound. It works like a patch to a wound”

Stereo in Kolowora Magazine