NuPrime Evolution DAC

D/A KONVERTER

De fleste virksomheder har designet deres avancerede DAC ved at følge referencekredsløbet fra DAC-chipfirmaet (såsom ESS Technology). NuPrime tager det et skridt videre med innovationer omkring råvarechippen.

For at imødekomme det højeste ydelseskrav i NuPrime Evolution Series er strømkredsløbet for Evolution DAC redesignet fra bunden ved hjælp af C-Core-transformere og AC-filter som tilføjelse til DAC-kredsløbet. Den bruger en af verdens mest effektive 32-bit audio DAC’er, ES9038PRO og NuPrime PSRC IC-chip til ikke kun at afkode, men også give sampling op / ned-konvertering fra PCM 44,1 kHz til PCM 768 kHz og DSD64 til DSD512.

Brugtpris 14.900 kr.

Ultra Clean Power CircuitAC-filter
For at få den reneste og mest stabile strøm til kredsløbet blev der ikke sparet nogen udgifter ved design af strømforsyningssektionen i Evolution DAC. AC-indgangen går lige til et filter, som reducerer AC-højfrekvent linjestøj med mindst 20 dB i området 100 kHz til 5 MHz.

C-Core Transformer og stor kondensator-bank
.
Den filtrerede vekselstrøm ledes derefter til vekselstrømsforsyningen, der bruger C-Core-transformere, som har mindre afvigende strøm end konventionelle ringtype-transformere. Kabinetterne i rustfrit stål til strømforsyningen giver afskærmning for at minimere transformatorstøjinterferens, der påvirker andre følsomme kredsløb.En stor kondensatorbank (omkring 70.000 uF), der bruger specialkondensatorer, leverer rigelig og stabil strøm til det analoge og digitale kredsløb.

Diskrete transistorer
Hvis man tager tingene videre, har den analoge sektion fordel af et NuPrime-beskyttet strømkredsløb, der er fremstillet af diskrete komponenter. Dette kredsløb giver yderligere strømstabilisering og udviser en høj PSRR. Derfor er den analoge sektion forsynet med den reneste og mest stabile strøm, vi har lagt i noget produkt. Dette oversættes til en superlativ gevinst i lydydelse, der definerer Evolution-serien.ES9038PRO DAC ChipVerdens højeste ydeevne 32-bit Stereo DAC (ES9038PRO). Moderne DAC med varmere soniske egenskaber.

Funktioner
*NuPrime PSRC IC-chip giver samplinghastighed op / ned-konvertering fra PCM 44,1 kHz til PCM 768 kHz og DSD64 til DSD512 (inklusive PCM til / fra DSD).*En proprietær NuPrime-implementering, der er i stand til at afkode DoP-formater via koaksiale og optiske indgange (til understøttelse af NuPrime-kilde- og serverenheder, der er i stand til at outputte DoP-stream ud over S / PDIF).*Syv digitale filtre.*Outputniveau variabel eller fast tilstand.*Analog udgangsfaseændring.*Analog indstilling af kanaludgang (begge udgange kan indstilles til Højre, Venstre, R + L eller L + R).*Skærmens lysstyrkejustering.*Syv digitale indgange giver komplet systemfleksibilitet. Fuld mikroprocessorkontrol med hukommelsesretention for alle indgange.*Specialdesignet ikke-lineær volumenkurve.*USB asynkron overførselstilstand.*USB Understøtter DSD-indbygget afspilning efter ASIO- og DoP-metoden. DSD dekodes indbygget med den samme samplingshastighed som inputkilden.*USB Understøtter indbygget MQA-afkodning.*Individuelt justerbar lydstyrke på hver indgang for præcis niveautilpasning af kilder.*Eksklusiv driversoftware til Windows, standard driversoftware til Mac.*NuPrime vibrationsfri isolationsfødder.*Fås i sort eller sølv anodiseret aluminium.*MQA og Sample Rate Converter (SRC)

Sampling Rate Converter er ikke aktiv, når input er MQA, hvilket er som det skal fungere. Du kan eksperimentere ved at bruge software, der udpakker og afkoder på PC Tidal-applikationen, så Evo DAC modtager en PCM-stream i stedet for en MQA-stream. Med en PCM-stream kan du derefter bruge SRC og udføre upsampling. Du kan derefter sammenligne lyden mellem MQA-strømmen og den upsamplede PCM-strøm.