Auralic Altair G1

STREAMER

ALTAIR G1 er essensen af AURALiCs proprietære teknologier og udgør en højtydende DAC og streamer bygget efter nøjagtige standarder i et seriøst aluminiumskabinet. Som et indgangspunkt til AURALiC-økosystemet tilbyder ALTAIR G1 et omfattende antal features og funktioner. Musik kan hentes fra praktisk talt enhver kilde – lokalt lagrede filer på dit netværk, Internetradio, Airplay™, Bluetooth, USB-drev, en integreret harddisk (option) eller en afspilningsliste med favoritter fra en abonnementsbaseret streamingtjeneste som Qobuz eller TIDAL.

Styring sker enten via den proprietære Lightning DS-app eller den manuelle intuitive kontrol på frontpanelet med alle funktioner tydeligt vist på det højopløste 4″ farvedisplay. ALTAIR G1’s omfattende funktionssæt indeholder desuden: Fuldt trådløst værktøj, smart IR-kontrolindlæring, og en avanceret digital lydstyrkekontrol. 

Demo Pris 12.900.- kr.

inkl. to års reklamationsret.

En komplet digital kilde
Auralic har designet ALTAIR G1 til at udgøre en omfattende løsning for den kræsne musikentusiast. Som en DAC, forforstærker, server, trådløs streamer og lagerenhed leverer ALTAIR G1 høj ydeevne i en lang række systemkonfigurationer. Digital COAX-, TOSLINK- og AES / EBU-indgange plus single-ended RCA-enheder og balancerede XLR-udgange muliggør flere forbindelser til enheden. Der er også en stereohovedtelefonudgang på frontpanelet, hvis der kræves en dedikeret hovedtelefonforstærker. ALTAIR G1 er designet til brugervenlighed, krystalklar lyd og en yderst fleksibel systemkonfiguration med høj ydelse, avanceret teknologi og tilføjer en utrolig værdi til ethvert high-fidelity musiksystem.

Gør din Wi-Fi til et økosystem til streaming af musik
Auralic udviklede Lightning OS til at være et streamingmiljø i den højeste kvalitet, du nogensinde har hørt. Lightning OS er en omhyggeligt udformet softwarearkitektur designet specifikt til at arbejde hånd i hånd med den kraftfulde Tesla hardwareplatform, der findes i streamingprodukter fra AURALiC. Lightning OS er fyldt med avancerede innovationer, der bringer din musik til live som aldrig før. Opret forbindelse til alle dine kilder i høj opløsning, tag kontrol med bruger apps som Lightning DS eller Roon, og mød ægte audiofilstreaming.

Brilliant display
Et 4,0 tommer true color in-plane switching display med en opløsning på over 300ppi giver tydelige oplysninger: Afspilningsstatus, konfigurationsindstillinger og en fuld biblioteksvisning til gennemsyn af din samling.

Next Level Processing
Ved at faciltiere ALTAIR G1’s betydelige og kraftige processorkapacitet burde det ikke komme som nogen overraskelse, at processoren i hjertet af dette system er nødt til at fungere som en løsning på næste niveau. Som et resultat udnytter produktet kraften fra en Tesla G2-processor. Ingen opgave vil være for vanskelig, det være sig at serve, streame, dekode eller afspille. DXD-opsamplingsfunktioner som standard og et omfattende udvalg af DSP-filtre giver brede valg, der passer til personlige præferencer. Netværksstreaming-funktionaliteten er velprøvet med hensyn til brugervenlighed og fremragende lydkvalitet. Netværksfunktionen fungerer med op til 32-bit, 384 kHz og DSD512, og understøtter alle større tabsfri codecs, DSD i DoP-format og native DSD.

37,500MIPS Behandlingshastighed
CPU-ydelse, der er 50% hurtigere end den originale Tesla G1-processor.

1GB Hukommelsescache En enorm hukommelsescache betyder reduceret netværksstøj og dramatisk reducerede åbne forbindelser, for forbedret lydkvalitet.

Fleksibilitet til at udforske ALTAIR G1 tilbyder næsten universel forbindelse til adgang til alle dine digitale kilder. Tri-band Wi-Fi og Ethernet åbner dit system for UPnP / DLNA medieservere, delte netværksmapper, højopløsnings Internet Services og Internet Radio samt RoonReady, Bluetooth, AirPlay og SongCast kontrol.

Dual 72fs Femto Clock Med en dedikeret, low noise 3uV strømforsyning til at minimere fasestøj og holde den lige så stille som den er nøjagtig, er Altairs 72 Femto Master Clock utrolig præcis og effektiv til mindske jitter og give perfekt lyd. Dens 72 femtosecond cycles — det er 72 quadrillionths af et sekund – sætter en ny standard for signaltiming. Temperaturreguleret for ensartet ydelse, denne clock er der for at holde tingene klippefast.

1 GB hukommelsescache Åbne netværksforbindelser og hentning af data giver ofte støj, der kan skade kvaliteten af dit lydsignal. Tesla G2-hardwareplatformen dedikerer 1 GB RAM til opgaven med at cache, sænke frekvensen af åbne forbindelser og hjælpe din musik med at lyde bedre.

Flexible Filter Mode Flexible Filter Mode giver dig en nuanceret kontrol over din lyd. Dets forskellige tilstande blev udviklet ved hjælp af en kombination af objektive datamodeller og subjektiv test, hvor hver tilstand tilbyder en unik række filtre, der matcher kildens lydkvalitet. Uanset om det er for at tweake in-band ripple, out-band attenuation, ultralydsfiltrering og mere. Du har altid magten til at justere systemet til den ønskede ydelse.

ActiveUSB Anden generation af Auralics ActiveUSB giver mere end bare asynkron kontrol over USB-data for forbedret nøjagtighed og præcis re-clocking for at reducere jitter. Den omgår også USB-strøm ved hjælp af sin egen lineære strømforsyning Purer-Power. Dette betyder, at støjforurenet USB-strøm – og den EMI-støj, der følger med – holdes så langt fra musikken som muligt.

Smart-IR-kontrol Smart-IR-fjernbetjening giver din AURALiC-enhed mulighed for at kunne betjenes fra enhver fjernbetjening. Bare lad enheden vide, hvilken fjernbetjening du foretrækker, og alle dens funktioner (afspil / pause, lydstyrkekontrol, sporvalg osv.) Kan tildeles knapper, lige som du foretrækker.

Purer-PowerDen lineære strømforsyning med Purer-Power reducerer DC-støj med op til 90 dB med sit strømoprensningsmodul. Ved hjælp af en specielt designet transformer og unik ledningsføring, der minimerer vibrationer, er støj fra Purer-Power holdt under 1uV på tværs af det hørbare spektrum, så du kan finde detaljerne i din musik, helt ned til den sidste bit.