SOtM sDP-1000EX

D/A KONVERTER

sDP-1000 er en high-end D / A-konverter og forforstærker. Dens high-end funktioner kan sammenfattes som: USB-lyd funktion, som understøtter DSD afspilning, et højtydende clock kredsløb, en batteri strømforsyning og en højtydende forforstærker.

Pris 29 .900 kr.

Designet er kompakt og klassisk. Forskellige digitale og analoge tilslutninger er tilgængelige. OLED display viser oplysninger om brug og den kan let styres med fjernbetjeningen eller kontakter på fronten.

USB-lyd bruger en asynkron tilstand til at forbinde den digitale audio-kilde, såsom en pc. Den kan afspille op til et 32 bit / 192 kHz PCM- og DSD -signal. Desuden, kan lydkvaliteten fra indgangskilden forbedres ved specielt designet højtydende clock og 32-bit op-sampler kredsløb.

Alle lydkredsløbsdele, herunder DAC og forforstærker volumenkontrol er fuldt balancerede kredsløb. Ikke en eneste koblings-kondensator anvendes i audio signalvejen, idet det vil forårsage forringelse af lydkvaliteten. Disse designs giver mulighed for at høre klar, fremragende og højopløst lyd.

For at levere strøm af høj kvalitet, har den to batteripakker installeret, mens et batteri leverer strøm, oplader det andet og der skiftes mellem disse funktioner automatisk, når den er sluttet til en strømforsyning. sDP-1000 fungerer kontinuerligt udelukkende via batteristrøm.

Der er allerede mange DACs på markedet, men sDP-1000 er i en klasse for sig selv. sDP-1000 vil udmærke sig som centrum i det fineste high-end lydsystem.

Key Features

  • 32bit / 192 kHz PCM
  • DSD understøttelse
  • OLED-display
  • Fjernbetjening
  • Batteri strømforsyning
  • Valgfri Ultra støjsvag lineær strømforsyning


Nogle anmeldelser i pressen

Reviews

BEST BUY AWARD

Mono and Stereo

“If I were to simplify my hifi life…the SOtM sDP-1000 really would be my first choice!”

6moons

Specifikationer

SOtM sDP-1000EX D/A KONVERTER

Pris 29 .900 kr.