SOtM tX-USBultra

COMPUTERTILBEHØR

Med de fleste lydsystemer er det meget svært at opleve en sådan ægte charme eller musikalske nuancer, og faktisk er det også svært at nå lyden med ultramoderne lydsystemer.

Så SOtM har, for at løse det problem, udviklet SATA-filtre, tX-USB-kortserien og andet udstyr siden begyndelsen, hvor folk kom ind i computerlyd, som står for den væsentlige del af digital lyd nu om dage, men stadig er det et faktum, der er meget at overvinde for at forbedre lydkvaliteten.

På den måde er tX-USBUltra designet, for at nå målet at forbedrer lydkvaliteten. Den fungerer som en hub ved at modtage og distribuere USB-lydsignaler, men regenerer USB AUDIO-signalet med det superbaserede superklokmodul, sCLK-EX, der er installeret i produktet, så lyden kan overgå ethvert andet USB-lydprodukt og levere væsentligt forbedret lyd

Videoanmeldelse (på engelsk):

Basområdet lyder meget dybt, detaljeret og ærligt. Diskantområdet lyder ikke diffust, men ekstremt delikat og åbent, og især dybbassen giver dig gennemsigtighed, du aldrig har hørt før, og giver dig meget naturlig og solid tekstur af materialet.

Anmeldelse på audiobacon.net:

“The SOtM tX-USBultra not only raised the bar, it broke it and just rocketed into the stratosphere. The refinement, control, tonal density, and pure visceral experience the tX-USBultra provides is unmatched….I’m beyond impressed and have not heard anything this emotionally engaging…ever.”

-Læs artiklen
her (engelsk PDF)

Lydforbedringer med tX-USBUltra kan høres selv i ultramoderne lydsystemer, den kan simpelthen bedømmes som den bedste USB-lydenhed opdatering.

Uanset hvad det er, er det meget svært at gå ud over grænserne på noget felt. Kernen i dette produkt er den indbyggede superclock, sCLK-EX, som er blevet udviklet gennem årene, så du kan opleve en helt ny oplevelse og glæde dig over hørbare forbedringer.

Anmeldelse AudiostreamTX-USBultra viser, hvordan lydkvaliteten opgraderes og musikens værdighed forbedres ved dybtgående forskning i avanceret lydteknologi.

Fås med opgraderet internt DC kabel:
Stranded copper: 1.145 kr.
Stranded silver: 1.345kr.

Nøglefunktioner

  • USB lydsignal regenereret af sCLK-EX
  • Skræddersyet ultra lav fase støjoscillation kredsløb
  • Isoleret differential-clock signalkredsløb
  • Bredt driftsspændingsindgangsområde
  • Ultra lav støj regulator kredsløb

Valgfri 10MHz master clock indgang


Specifikationer

SOtM tX-USBultra Computertilbehør

Pris 8.990 kr.
Pris 10.990 kr. (med Masterclock)