Qualiton P200

P200 er en alsidig højeffektforstærker, bygget på Tung-Sol KT120 (valgfrit KT150) beam tetrodes og vores nyeste transformerdesign. P200 har også den seneste version af Audio Hungarys sofistikerede automatiske bias-kontrolsystem til de fire effektrør. Dette kredsløb overvåger løbende hvert rørs opførsel og regulerer for spændingerne i overensstemmelse hermed, hvilket sikrer den mindst mulige udgangsspændingsstøj, samtidig med at den højeste grad af linearitet af udgangstrinnet garanteres. Det forhindrer også de følsomme transformatorkerner med høj permeabilitet i at blive mættet ved præcist at udligne hvilestrømme i effektrørene. Endelig har bias-systemet også en indbygget softstart-funktion, som forhindrer rørene i at trække for meget strøm under opstart og eliminerer pop og støj under opstart. Ovenstående betyder, at der ikke kræves yderligere justering, når først rørene, der følger med enheden, er installeret, sørger kredsløbet automatisk for det hele.

Pris 36.995 kr.

Udvalget af Audio Hungarys Classic Series forstærkere er blevet udvidet med et nyt medlem, Qualiton P200 effektforstærkeren, som blev præsenteret for offentligheden for første gang på HIGH END Munich 2022 udstillingen.

Forstærkeren har to forskellige driftstilstande, STEREO- og BRIDGE-tilstand. Du kan ændre driftstilstanden ved at omkonfigurere udgangsforbindelserne og derefter bruge en STEREO INPUT/BRIDGE INPUT-vælgerkontakt til at vælge inputkilden for den valgte driftstilstand.

I STEREO-tilstand kan P200 bruges som en konventionel stereoeffektforstærker, der har to ubalancerede udgange til 4 eller 8 Ohm højttalere, med en maksimal tilgængelig udgangseffekt på 2 x 100 W. I denne tilstand kan du tilslutte et UBALANCERET eller BALANCERET stereosignal kilde til forstærkeren.

I BRIDGE-tilstand kan P200 bruges som en monoblok effektforstærker med et BALANCERET input. I denne tilstand kan du koncentrere den samlede udgangseffekt fra P200 til en enkelt kanal: de to kanaler i P200 fødes fra et mono, symmetrisk lydsignal (BRIDGE-indgang), og en enkelt 8 Ohm højttaler kan tilsluttes mellem de to forstærkere udgange, der bygger bro mellem udgangsterminalerne. Den maksimale tilgængelige brokoblede monoudgangseffekt er 1 x 200 W.

Qualiton P200 EffektForstærker

  • Nominel udgangseffekt 2 x 100 W
  • Indgangsimpedans, Balanceret Stereo IN 40 kOhm
  • Indgangsimpedans, ubalanceret stereo IN 10 kOhm
  • Indgangsfølsomhed, Balanced Stereo IN 480 mV, til nominel udgang
  • Indgangsfølsomhed, ubalanceret stereo IN 480 mV, til nominel udgang
  • Forstærkning +35,4 dB (RL = 8 Ohm)
  • Frekvensgang 18 Hz til 60 kHz (-3 dB, nominel udgang)
  • Total harmonisk forvrængning < 1,2 % (f = 1 kHz, nominel udgang)
  • Signal-til-støj-forhold > 100 dB (RL = 8 Ohm, nominel udgang)
  • Belastningsimpedans 4 eller 8 Ohm