Taga TTA-500

INTEGRERET FORSTÆRKER

TA-500 er en integreret rørforstærker med 2 x 35 W klasse AB, der anvender fire EL34-rør i udgangstrinnet og et 12AX7 baseret forforstærkerdel, der består af to 6SN7-rør som drivere og en triode / pentode-omskifter.

Pris 11.740 kr.

Forstærkeren lyder ekstremt naturligt, livlig og højdynamisk, lyden er meget lineær med næsten ingen negativ feedback.

Høj kvalitets EI bredbånds lydtransformator giver spændingsstabilitet og konstant og øjeblikkelig tilgængelig energi på ethvert lydniveau. De to kanaler bruger uafhængige ensretter og filter kredsløb i strømforsyningen. Lyden er naturlig og frisk med dybt multidimensionelt soundstage.

Audiofil-klasse ALPS volumen potentiometer sikrer lyd og kanalseparation, har fremragende operationel følelse og begrænser fejl mellem de to kanaler.

High-end-klasse, forgyldte højttalerterminaler tilbyder næsten tabsfri lydsignaloverførsel til højttalere.

Analoge indgange med high-end massivt bearbejdet RCA-stik med 3 stereoindgange.


Forforstærkerindgangen (HT-indgang) er dedikeret til at bruge TTA-500 som en effekt-rørforstærker og giver mulighed for at forbinde den til dit hjemmebiografsystem (AV-receiver eller forstærker) for at køre venstre og højre front kanal – nu kan du bruge det samme par højttalere i din high-end stereo såvel som i flerkanalsystem uden at skifte højttalerkabler eller ændre forstærkeren.

Det aftagelige IEC-strømkabel giver dig mulighed for at opgradere dit system med et premium audiofilt strømkabel til enhver tid.

TTA-500 forstærkeren lyder ikke kun godt, men ser også godt ud. Kabinettets for- og sidevægge er fremstillet af tykt 6 mm aluminium. Vakuumrørets dekorative panel er udført i en moderne børstet aluminiumfarve.

Nyd den analoge lyd, som den er bedst – Nyd TTA-500!

 

Reviews

Nogle links til anmelelser i pressen

Best Buy – 5 Stars

“…it is one of the best tube constructions I have ever had a chance to meet with in this price level …”

HiFi-Choice Magazyn (juni 2019)

“…a thoroughly attractive device for connoisseurs and newcomers to the world of tube amplifiers. CLEAR RECOMMENDATION!“…”

Mr. Holger Barske (Editor in chief)
LP Magazine

Tube Ampifier
2019 Award

AUDIO Video

Award Gold Winner
“Diapason d’or 2018 “

Diapason Magazine

Specifikationer

Taga TTA-500 Integreret Forstærker

Pris 11.740 kr.